Ennustusportaalid Victor Crone'ile kõrget kohta ei ennusta (3)

Elu24
Copy
Victor Crone alustas ja lõpetas kitarriga, rõhus siirale sarmile ning see mõjus. Laval toimuva veenvus ületas nii ennustajate kui ka fännide ootusi.
Victor Crone alustas ja lõpetas kitarriga, rõhus siirale sarmile ning see mõjus. Laval toimuva veenvus ületas nii ennustajate kui ka fännide ootusi. Foto: Madis Sinivee

Homme toimub Eurovisiooni lauluvõistluse suur finaal. Seal astub üles ka Eestit esindav Victor Crone. Kuigi rootslane sai teisipäevasest poolfinaalist kenasti edasi, siis ennustusportaalid talle kõrget kohta ei ennusta.

Eurovision World portaalis on kokku kogutud mitmete erinevate kihlveokontorite ennustused. Kui varasemalt oli teada, et lauluvõistluse suurfavoriidiks on Holland, kellel lauljal ei ole suurt esinemiskogemust, siis mõnevõrra üllatuslikult ei ennustata Eestile head minekut.

Ennustusportaalide koondtulemusel nähakse Eestit alles 22. kohal.

26 riigi seas ei ole tulemus sugugi hea. 

Ennustusportaalide tulemused on suhteliselt täpselt. Eelmine aasta ennustati esimest kohta just Iisraelile, kes ka võitis, ning teiseks tuli Küpros. Eestile ennustati kuuendat kohta ja sai kokkuvõttes kaheksanda koha.

Lootus on, et tulemus ei pea paika, ja Crone võlub rahvast nii palju, et tõuseme tabelis paarkümmend kohta.

Vaata kogu ennustabelit SIIT.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles