Janne Saar pürgib Eurovisioonile selle lauluga! Kuula! Kuidas meeldib?

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne Saar
Janne Saar Foto: Tootja foto

Täna kuulati terve päeva vanas raadiomajas uut Eesti muusikat.  Üheteistkümnest muusikaasjatundjast koosnev žürii valis välja võistluse Eesti Laul 2012 20 poolfinalisti. Lugusid oli  rekordiliselt palju ning valikutegemine suur väljakutse.

Teiste seas pääses poolfinaali oma looga ka USAs resideeriv Janne Saar.

Janne laulu nimeks on Fight For Love ning see on sündinud lauljataril koostöös hea sõbranna, samuti LAs elava, Carola Madisega.

Janne Saare lugu «Meeting the Wolf» kukkus möödunud aastaselt «Eesti laulu» poolfinaalvõistluselt välja, kuna viimasel minutil selgus, et lugu ei vasta reglemendi punktile, mis keelab sõnade või viisi avaldamist enne 1. septembrit.

Toona väitis Janne, et on oma juba suvel 2010 ilmunud lugu «Eesti laulu» tarbeks tunduvalt muutnud. Siiski selgus detsembrikuu ETV saates «Ringvaade», et tegelikult see päris nii ikkagi polnud ning kaunitari lugu diskvalifitseeriti.


Saare asemel osales poolfinaalis Tiiu Kiik looga «Second Chance».

Loodame, et sel aastal Jannega sama äpardus enam ei kordu...

Kuula lugu! Kuidas meeldib? Kas sellel lool on šansse pääseda Eurovisioonile?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles