Galerii: «Rakett 69» vilistlased tõid lavale Euroopa suurima teadusetenduse

Elu24
Copy

Reedel tõid saate «Rakett 69» vilistlased Arnold Rein Tatunts ja Mats Mikkor Tallinnas Saku suurhallis lavale Euroopa suurima teadusetenduse «KVARK show». Vaata meie galeriist, mis üritusel toimus!

KVARK show'l kohtub teadus meelelahutusega ja koostöös jõudsid publikuni ennenägematud katsed. Etendusel tõestati, et hobuse üles tõstmiseks ei pea olema Pipi Pikksukk ja märulifilmides nähtavad plahvatused ei ole Tom Cruise'i personaalne kätetöö. Suure publiku ees mindi ka Guinessi rekordit püüdma.

Efektsete katsete kaudu tõestasid Tatunts ja Mikkor, kuidas matemaatika-, keemia- ja füüsikateadmised pole ainult vajalikud, vaid võimaldavad maailma näha täiesti uue nurga alt. Üks tähtsamaid loodusseadusi ütleb, et energia ei teki ega kao, vaid muundub ühest liigist teise. Seda seaduspärasust demonstreeris lindilkõndija Jaan Roose, kes selle nähtuse tõttu peadpööritavatesse kõrgustesse hüpata saab.

Erinevate loodusseaduste demonstreerimiseks on kaasatud veel trikijalgpallur Eno Lints ja trummar Reigo Ahven. Katsetele annavad muusikaga hoogu Liis Lemsalu, Bert On Beats ja mõminaräpparid Clicherik & Mäx.

Teine etendus toimub Saku suurhallis homme, laupäeval kell 13.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles