Teele Viira sai muusikavideo võtetel piki lõuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: ERR

Teele Viira, kes on tänavune Eesti Laulu poolfinalist looga «City Nights» võttis ette oma loole ka muusikavideo salvestada, kuid oh häda - võtetel sai neiu haledalt kolki.

«Niimoodi sain kolki, et vähe pole,» naerab lauljatar Teele Viira, kel tuli möödunud nädalal laulu «City Nights» video tegemise käigus taipoksi harrastada.

«Mul oli huul seest verine ja paistes, aga ma arvestasin sellega ette, et lähen pärast muusikavideo võtteid koju sinikate ja verise ninaga - õnneks nii hullusti ei läinud!» rääkis Viira Õhtulehele.

Et Teele nüüd pikal sammul taipoksi trenni kihutaks, pole lootustki.

«Tegin küll kohapeal nalja, et nüüd tuleb trenni minna, aga tegelikult on taipoks minu jaoks liiga vägivaldne. Ma ise kardan peksa saada ega taha teistele ka peksa anda,» ütleb Teele, kelle etteaste peaks laulu «City Nights» kontekstis olema metafooriks inimese sisevõitlusele ning mõtete ja vaimu vabakslaskmisele.

Režissöör Jan-Erik Nõgisto idee järgi loodud muusikavideot kus Teele kolki saab, on lauljatari sõnul publikule näha lähinädalail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles