Teele Viira «City Nights’i» muusikavideo on tulvil üllatusi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele Viira
Teele Viira Foto: Oliver Mooses

Elu24 küsis Eesti Laul 2012 konkursil osalejatelt 5 küsimust. Küsimustele vastasid loo «City nights» autor Priit Uustulnd ning esitaja Teele Viira.

Iseloomustage oma muusikakollektiivi.

Eriline. Oleme kokku saanud vanast tutvusest, sest oleme mõlemad saarlased. «City nights» raames katsetasime koostööd ning sellest on sündinud palju positiivset energiat.  Enne seda Teele isegi ei teadnud, et Priit muusikaga tegeleb ja hobi korras tantsumuusikat loob. Priidu väikeses kodustuudios laulis Teele ka «City nights» vokaali esimest korda lindile.

Mille poolest on just teie lugu Eesti laul ning millist Eestile omast kvaliteeti kannab see aastal 2012?

Meie laul on igal juhul Eesti laul - oleme ju üks 20st väljavalitust. Usume, et Eesti laul ei ole vaid esindusõigus Eurovisioonil, see on laiem nähtus ja mõjutab oluliselt kogu Eesti muusikataevast.

Kvaliteedimärk on Teele võimas hääl ja isikupära ning tugev ja iseloomuga lugu.

Millist konkurenti peate kõige ohtlikumaks? Laulu, autori(te) või esitaja(te) poolest?

Me ei tunne, et «City nights» otseselt teiste lugudega konkureeriks, kuna tegemist on teistest lugudest mõnevõrra erineva muusikapalaga. Mis puudutab aga lugude esinejad, siis loomulikult on platsis Eesti muusikute tõeline kahurvägi eesotsas Oti, Lenna ja Birgitiga - nad on kõik head lauljad.

Eesti Laul pole üksnes muusika ja sõnad. Kellega kavatsete lavashow ja kostüümide loomisel koostööd teha, et finaalkontserdil võimalikult edukalt esineda? Mida olete selles osas lavale juba planeerida jõudnud?

Meie tiim käib alati rõõmuga koos. Stilistika eest kannab hoolt noor talent ja Supernova võitja Maarja Siim, liikumisel hoiab silma peal Regina Teino, kes alles mõnda aega tagasi koos Monica Tuviga oma tantsustuudio asutas. Ihufotograafiks on Oliver Mooses, noor moefotograaf, kes on Teelet pildistanud meedia jaoks ning tegi reportaaži ka praeguseks juba kurikuulsust kogunud muusikavideost.

Rääkides muusikavideost, on selle autoriks Kuukulgur, eesotsas režissöör Jan-Erik Nõgistoga. Ka «City nights» muusikavideo on tulvil üllatusi, seega püsige lainel. Peagi postitame video Facebooki fännilehele Teele Viira Official.  Ilma liialdamata võib öelda, et tiimi üheks oluliseks osaks on fännid - nimelt kaasasime nad muusikavideo loomisesse.

Kumb süsteem on teie meelest õiglasem - žürii- või rahvahääletus?

Praegune süsteem tundub kõige õiglasem. Kõige parem laul võidab niikuinii.

Vaata Teele tänahommikust ülesastumist «Terevisiooni» stuudiost looga «City Nights» siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles