Video: Cat Eye loole «Ride» valmis video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader Cat Eye muusikavideost «Ride»
Kaader Cat Eye muusikavideost «Ride» Foto: Youtube

Eesti Laulu poolfinalisti Cat Eye laulule «Ride» valmis video. Ergo Kulla poolt lavastatud videos mängivad laulu esitaja Margaret Kelomees ise ja noorteseriaalist Ühikarotid tuntud Andri osatäitja Ivo-Ernesto Reinok.

«Ride» osaleb Eesti Laulu poolfinaalis, mida saab vaadata ETV vahendusel 25. veebruaril. Laulu autoriteks on Karel Kattai, Tanel Roovik ja Margaret Kelomees.

««Ride» on lugu purunenud suhtest, kus tüdruk palub poisilt meeleheitlikult veel ühte võimalust. Kas või ühte õhtut, et saaks uuesti tunda end armastatuna,» kommenteerib lauljatar Margaret loo sisu.

Ergo Kulla lavastatud video võtted kestsid kaks päeva, stseene filmiti Kalev Spas, Harjumaal, Ardu lähedal metsamajas, Võrumaal Väimelas, vanade Ameerika autode koguja Sander Kipperi juures, Tallinna külalistemajas Vintage Marta jm.

Lisaks Margaretile lööb videos kaasa ka noorteseriaalist Ühikarotid tuntud Andri osatäitja Ivo-Ernesto Reinok.

Cat Eye «Ride» osaleb Eesti Laulu poolfinaalis, mida saab vaadata ETV vahendusel 25. veebruaril. Laulu autoriteks on Karel Kattai, Tanel Roovik ja Margaret Kelomees.

Margaret on  noor lauljatar, kellelt on eelnevalt ilmunud neli lugu: Summer Dream», «MSMS» (Music Saved My Soul) «Cruise» ja «Sundance». Lood «MSMS» ja «Cruise» valiti  R2DNB 2009 ja 2010 hääletusel vastavalt teisele ja kuuendale kohale Eesti lugudest.

Ergo Kulla käe all valmisid ka videod «Cruise» ja «Sundance» lugudele. Viimane leidis märkimist Eesti lauljatar Kerli Kõivu facebooki kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles