Kes on Milky Whip?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milky Whip
Milky Whip Foto: ERR

Milky Whip on nimi värvikale lavakarakterile, kelles segunevad hääl, liikumine, välimus.

Milky Whip eksisteerib juba 2005. aastast, mil oli bändi Kira koosseisus, ja on alias Helina Reinjärvele.
Milky Whip’i praegune repertuaar on Helina Reinjärve ja Karl Kanteri kooslooming. Tegemist on väga värske ja paljutõotava koostööga.

Helina Reinjärv on 21aastane ambitsioonikas ja ülevoolav hilpharakas. Teda iseloomustab ilmselt kõige paremini suur tung ennast väljendada. Olgu see siis tantsimine, laulmine, laulude kirjutamine, moekunst.

Nõrkuseks on riided, peab end šopahoolikuks. Hetkel annab ka tantsutrenni Tallinnas D-Lux tantsustuudios ja Pärnus Gabriele Moe- ja Tantsukoolis. Ammutab inspiratsiooni enda elust ja tihtipeale puhtast fantaasiast, peab tähtsaks oma loomingu juures, et see oleks nauditav.

Helina on juba pikemat aega liige Twisted Dance Company’st, mis on grupp noori andekaid ja ambitsioonikaid artiste, kelle oskused ei piirdu ainuüksi tantsimisega.

Eeskujusid endale otseselt ei sea, pigem tahab ise olla üks. Siiski vaatab alt üles Austin Powersile, Willi Wonkale, Cruella DeVillele, Malucale ja Leigh Bowery´le, sest nad on lihtsalt ägedad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles