Teele Viira avaldas loole «City Nights» video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader videost
Kaader videost Foto: Youtube

Teele Viira ja ULA «City nightsile», mis on Eesti Laulu üks kahekümnest poolfinaali loost, on loodud uus muusikavideo. Video režissööriks on Jan-Erik Nõgisto.

«Selle video tegemine oli ühelt poolt töeline rööm ja teisalt suur väljakutse. Ma ei ole kunagi varem Tai poksi harrastanud, sain isegi väikesi kehavigastusi,» kommenteeris Teele video valmimist.

«Meie meeskond koosnes väga asjatundlikest ja toredatest inimestest, lisaks tänan kõiki oma fänne, kes video loomises kaasa lõid,» lisas ta.

Lugu «City nights» sündis Priit Uustulndi (ULA) ja Teele Viira koostöös tänavu sügisel, muusikapalale saab kaasa elada ja poolthääli saata Eesti laulu II poolfinaalis 25. veebruaril.

Uustulndi ehk ULA teine tuntum muusikapala on koos OKYM-i ja Liisuga loodud «Lauritsa tuli», mis saavutas hiljuti lõppenud «Eesti TOP 50»-l kolmanda koha.

Video valmis koostöös Kuukulgur Filmiga, režissöör ja idee autor on Jan-Erik Nõgisto. Nõgisto on tuntud paljude populaarsete telesaadete. filmide ja reklaamide loojana, aga ka  verise õppefilmi «Suits» režissöörina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles