Video: vaata POP Maniacsi muusikavideo võtete telgitaguseid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader YouTube'i videost
Kaader YouTube'i videost Foto: Youtube

Saatest «Kaks takti ette» oma lauljateed alustanud Rolf Roosalu, artistinimega Rolf Junior, pääses edasi ka Eesti Laul 2012 konkursil lauluga «I don´t know», mille sõnade autoriks mees ise ongi. Muusikavideo võtted laulule on nüüdseks läbi.

«Videovõtted toimusid angaaris, kus sisekliima oli - 14 külmakraadi,» iseloomustab Rolf lühidalt tingimusi, milles tundidepikkused videovõtted toimusid, vahendab Buduaar.

«Ütleme siis nii, et gaasiballoonid külmusid, kohvi, mille lounge Butterfly meile valmistas, jahtus termoses uskumatu kiirusega ja mis puutub sööki, siis võileivad olid õhust nii külmad, et hammastel oli ikka, no kuidas nüüd viisakalt öelda, väga valus neid süües,» naerab Rolf tagantjärgi lisades veel, et kokkuvõttes saavutati see, mida vaja ja loodetavasti pääsesid ka teised osalised nohuta.

«Uus video valmib järgmisel nädalal-kui just mõningaid viperusi ette ei tule,» lisab Rolf. «Häid koostööpartnereid meil siin Eestis ikka jagub, me ei suutnud ära süüa isegi pooltki võileibadest, mis meile valmistatud oli, terve kastitäis jäi alles,» ütleb Rolf, et allesjäänud võileivad viis ta kõik hoopis kodututele.

Uut videot laulule «I don´t know» POP Maniacs'i esituses saab näha peagi!

Pilte videovõtetelt näeb siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles