Aasta hiljem: MID

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam)
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam) Foto: Markus Robam


Eelmisel aastal tundmatuna «Eesti laulu»  finaalis üles astunud kahe venna bänd MID sai tänu võistlusele tuule tiibadesse.

Lisaks paljudele esinemistele valmistatakse nüüd ette debüütplaati ning  uut muusikavideot, kirjutab laulukonkursi ametlik portaal.

Motivaatoriks edasi tegutseda ka pärast «Eesti laulu», oli konkursilt saadud hea tagasiside. «Võistlusel osalemine oli meie jaoks hüppelaud ja stiimul. Sealt sai hoog sisse lükatud ja selle hoidmine jäi juba meie teha,» kirjeldab ansambli solist Markus Robam.

Nii laul «Smile» kui bänd ise olid spetsiaalselt «Eesti laulu» jaoks loodud. ««Smile’i» kirjutasin ma mõeldes «Eesti laulule». Teadsime, et esitame seda lugu koos vennaga, aga et jäämegi koos bändi tegema, kindel ei olnud,» räägib Robam MID-i algusest.

Esmaesinemist ehk «Eesti laulu» finaalis osalemist Robam ei peljanud. «Ma ei mäleta, et see hirmuäratav oleks olnud, pigem hästi huvitav. Meil oli ka mõningane kogemus selja taga eelmisest bändist,» lisab ta.

Tegus aasta

MID otsustas pärast «Eesti laulul» osalemist edasitöötamise kasuks ning tänu sellele soojendas sügisel Saku Suurhallis nimekat Inglise duot Hurts. «Ühel päeval Tallinn-Tartu maantee ääres vahepeatuse ajal suppi süües sain ma telefonikõne Hurtsi kontserdiga seotud inimeselt, kes küsis kas jah või ei. Ja ma ütlesin jah. Seal ei olnud midagi mõelda,» meenutab ootamatut pakkumist Robam.

Ka sel aastal ei tundu hoog raugevat. «Veebruaris ilmub meil debüüt-EP, mille kallal oleme «Eesti laulust» alates töötanud. Sellel olevad lood on hüpe edasi «Smile’st» ehk siis need on pika arenguprotsessi tulemus. Plaanime teha ka muusikavideo loole «Hallucination»,» räägib Robam.

Robam on kursis küll tänavuste «Eesti laulu» osalejatega, kuid mitte lauludega. Seetõttu loodab ta naljatledes, et konkursil on rohkem selliseid lugusid nagu «Smile».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles