Tenfold Rabbit: meil oli õnne, et Eesti Laulule pääsesime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tenfold Rabbit
Tenfold Rabbit Foto: Jelena Rudi

Noortebändide konkursilt tuule tiibadesse saanud Tenfold Rabbit võtab Eesti Laulust osa looga «Oblivion».

«Me ei ole veel laialt tuntud bänd, olime kõik kunagi koolikaaslased ja siis seal ühe ürituse raames hakkasime koos musitseerima,» räägib bändi liige Andres Kõpper Eesti Laulu ametlikul kodulehel avaldatud intervjuus.

«Meie esimesed lood oli rocknrolla soundtrackid ja vahepeal meil oli pooleteistaastane paus. Ma käisin välismaal õppimas ja nüüd tagasi tulles tegime uue bändi sama koosseisuga ja nimeks sai Tenfold Rabbit,» lisab laulja.

Loo alged ja algne viis on Kõpperi kirjutatud, aga tema sõnul on bändiproovide käigus lugu kõvasti muutunud ja igaüks on sinna oma osa pannud.

«Algul, kui me teada saime, et pääsesime Eesti Laulule, oli üllatus suur. Aga kui ma pärast nägin, kuidas see valimine toimus ja kui ma nägin neid nimesid, kes sinna veel sattusid, siis oli see üllatus veel kümme korda suurem. Ma arvan, et meil on väga palju õnne, et me Eesti Laulule saime,» on tal hea meel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles