Artjom Savitski: tuvi on elus lind, tal pole inimese aju

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MIA ja Artjom Savitski
MIA ja Artjom Savitski Foto: Maksim Toome

Artjom Savitski osaleb Eesti Laulul MIA lavapartnerina. Duo esitab loo «Bon Voyage».

Mõttele kaasta MIA loosse «Bon Voyage» laulja Artjom Savitski tuli produtsent Vahur Valgmaa, kes produtseeris tema loo «Ainus soov» ning oli lõpetamas MIA albumit.

«Kui esimest korda koos proovi tegime, sain aru, et meil on väga hea klapp,» räägib Artjom.

«Võib-olla see konkreetne muusika ei ole väga «my cup of tea», aga noh... need ballaadid, mida MIA laulab, on ju väga ilusad.»

Eesti Laulu poolfinaali salvestuse kõige keerulisemaks lavaliseks elemendiks peab Artjom lava kolmandat liiget - tuvi.

«Tuvi on ikkagi elus loom, tal ei ole inimese aju. Teda on raske enda soovi järgi paika saada, aga lõpuks meil see õnnestus,» kirjeldab Artjom uudset lavalist showelementi.

Seda, miks Artjom, kes seni pigem rokkmuusikaga leiba teeninud järsku tantsumuusikat tegema on hakanud, ei pea laulja ise üldsegi mitte imelikuks.

«Pärast superstaari saadet tegin läbi väga palju erinevaid žanre ja avastasin, et saan ka teistes asjades suurepäraselt hakkama,» avaldas Artjom.

«Ma ei liigita end veel kuhugi, olen otsinguil. Kõige südamelähedasem stiil tundub olevat minu enda lugu «Ainus soov», mida võiks nimetada pop-rokiks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles