Janne kardab: uus põlvkond ei mäletagi mind enam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu I poolfinaali salvestamine
Eesti Laulu I poolfinaali salvestamine Foto: Jelena Rudi

Eesti Laulu poolfinalist Janne Saar pürgib Eurovisioonile looga «Fight for love». Kaua aega Ameerikas elanud kunagine Nexuse lauljatar kardab, et pealekasvava põlvkonna tõttu ei mäletatagi teda enam kui lauljat.

«Ma olen nii pikka aega Eestist eemal olnud, et ausalt öeldes kui siia tagasi tulin ja siia konkursile tulin, kartsin, kas inimesed üldse mäletavad mind,» pihib Janne.

Üldiselt on Jannel hea meel kodumaal olla. «Tore on Eestis üle pika aja olla ja siin lauluvõistlusel esineda,» märgib laulja.

«Kui rääkida tänasest (reedest) ja loo salvestamisest, siis keerukas oli see, et kahe esinemiskorra järel tundsin, et õhk oli nii kuiv, et laulda oli väga raske,» ohkas Janne.

«Refrääni on raske laulda, sest see lugu liigub päris kõrgele ja jälle alla tagsi. Suured hüpped on,» räägib lauljatar. «Üldiselt üritan sellele mitte mõelda, mis on raske.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles