Orelipoisil on käsil kiired ajad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Orelipoiss Jaan Pehk.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Orelipoiss Jaan Pehk. Foto: Jelena Rudi

Konkursil Eesti Laul osalev Orelipoiss Jaan Pehk astub lavalaudadel üles koos Jarek Kasari, Vaiko Epliku ja Kaire Vilgatsiga.

Mehe lugu kannab pealkirja «Zombi».

Jaani sõnul polnud bändi koosseisu kokkupanemine keeruline. «Me oleme kõik pikaaegsed sõbrad ning nad lõid meeleldi kampa, Vaiko aitas pala viimistleda ka,» rääkis Jaan muusikalise kollektiivi sünnist Elu24-le.

Oma loo mõtte ja sõnumi lahtiharutamise jätab ta pigem kuulajatele. «See on iga inimese enda otsustada. Kui midagi kõnetab, siis on tore» loodab ta, et «Zombi» muusikasõpradele korda läheb.

Eesti Laulul keerlevate lugude seast tõstis mees esile Lenna pala «Mina jään». «Kuna ma ei ole kõiki palasid kuulnud, siis jätaksin omad eelistused esialgu tahaplaanile. Lenna laul tuleb lihtsalt esimesena meelde ning see on kindlasti minu üks lemmikuid seni kuuldud lugude hulgast.»

Muusikalises mõttes on mehel hetkel päris kiired ajad, lisaks konkursil osalemisele on käsil plaaditegu ning koos Bonzoga käivad ettevalmistustööd märtsis algavaks ühiseks tuuriks. Muusiku arvates on tema edule kaasa aidanud ka mullune Eesti Laulu konkurss. «See on selles mõttes hästi mõjunud, et tänu eelmise aasta heale kohale on viimase aasta jooksul kindlasti rohkem kontserte olnud kui varem. Väga tore aasta on olnud!»

Oma 2011. aasta tipphetkedena näeb Orelipoiss suvist Monoteatri kontserttuuri koos Jan Uuspõllu ja Jarek Kasariga ja Võru Linnateatri «Kapsapea» etendust, milles mees nii peaosa ehk Saamuel Pliuhkamit mängis ning tükile ka kogu muusikalisa osa lõi ning loomulikult ei saa üle ega ümber teda saatnud edust Eesti Muusikaauhindade galal, millelt õnnestus koju tuua nii aasta meesartisti kui etno/folk artisti auhind.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles