Liis Lemsalu vaatab Lauri Pihlapi poole suure austusega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu.
Eesti Laulu II poolfinaali lugude salvestus. Liis Lemsalu. Foto: Jelena Rudi

Liis Lemsalu esitab Eesti Laulu poolfinaalis loo «Made Up My Mind», mis räägib neiu sõnul selgusele jõudmisest.

«Inimestel leidub ju väga tihti selliseid hetki, mil nad on veidi segaduses. Kui nende teele satub segavaid faktoreid, millest negatiivset energiat ammutatakse, siis hakatakse endas kahtlema. Mina arvan, et tuleb jääda endale truuks ja järgida oma tõekspidamisi. Alati on neid, kes sind mõistavad ja on sinuga samal lainel. See lugu räägibki, et olen selgusele jõudnud, mis on väga aktuaalne teema tegelikult,» rääkis lauljatar intervjuus Elu24-le.

Teistest karusellil keerlevatest lugudest tõi Liis välja Lauri Pihlapi ja Soul Militia loo «The Future Is Now» ning lisaks meeldisid talle veel Lenna ning Teele Viira laulud. «Lauri on alati oma asja ajanud ning mina olen teda vaadanud suure austusega. Ta on alati teinud seda, mis just talle hingelähedane ja leian, et see on väga võimas,» leidis Liis, et võiks noormehe sihikindlusest isegi eeskuju võtta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles