Eesti Laulu vahesketšides otsitakse «kõige õigemat eestlast»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ERR

Sel laupäeval otsitakse Nokia Kontserdimajas toimuval suursündmusel parimat Eesti laulu ning ka «kõige õigemat eestlast». 

Kui esimese selgitavad välja kümme finalisti, siis teist aitavad saatejuhtidena leida tuntud näitlejad Tiit Sukk ja Taavi Teplenkov.

ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normeti sõnul on neljandat aastat eetris olev Eesti Laul alati kombineerinud muusikat ja huumorit. Esimesel aastal loodi sketšid koos Jan Uuspõlluga, teisel aastal Märt Avandi ja Ott Sepaga, kolmandal aastal Ott Sepaga ning nüüd võtavad teatepulga väärikalt vastu Tiit Sukk ja Taavi Teplenkov . Meeste ülesandeks jääb kehastada erinevaid karaktereid, kes kõik pürivad kõige õigemaks eestlaseks.

«Sukk ja Teplenkov on suurepärane üksteist hästi tundev ja Draamateatri laval kokku mänginud näitlejapaar, kel on fenomenaalne kehastumisvõime ja nõtke huumoritaju. Nendega koos oleme teinud näiteks aastavahetusshow Päkapikudisko» ja peale selle on Sukk «ENSV» ning mitmete teiste huumorisarjade staar. Teplenkov tegi möödunud aasta ilmselt parima telerolli «Riigimeestes» sotsiaalse sidususe ministrina,» avab saatejuhtide valikut Normet.

«Eriti hea meel on mul selle üle, et meie tiimiga ühines sel aastal Andrus Kivirähk, kes kirjutas tekstid ning aitas luua pesuehtsad «õige eestlase karakterid»,» lisab ta.

Kõik sketšid jõuavad peale tele-eetrit ka erileheküljele ETV veebis, kus vaatajad saavad paari nädala jooksul hääletada «kõige õigema eestlase» poolt. 1. aprillil linastuvas saates antakse «Kõige õigema eestlase» autasu ka pidulikult võitjale üle.

Konkursi «Kõige õigem eestlane» režissöör on Helen Valkna, näitejuht Ingomar Vihmar ja produtsent Mart Normet.

Võistluse Eesti Laul 2012 finaal algab ETV ekraanil laupäeval kell 21.35.

Pileteid Eesti Laulu finaalkontserdile Nokia Kontserdimajas saab osta Ticketpro ja Piletilevi esindustest ning veebist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles