Suurbritannia saadab Eurovisioonile lembelaulik Engelbert Humperdincki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Engelbert Humperdinck
Engelbert Humperdinck Foto: SCANPIX

Suurbritanniat esindab tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Bakuus legendaarne laulja Engelbert Humperdinck.

75-aastane staar esitab konkursil laulu, mille produtsendiks on Martin Terefe, kes on varem koostööd teinud Mary J. Blige'i ja James Morrisoniga, vahendab Digitalspy.  Laulu kaasautoriks on Sacha Skarbek (Adele, Lana Del Rey) ja seda salvestatakse hetkel Londonis, Los Angeleses ja Nashville'is.

«Meil on au teatada, et Suurbritanniat esindab 2012. aasta Eurovisioonil Engelbert Humperdinck!» kuulutas BBC Twitteris.

«Tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel oma riiki esindada on suur au! Kui BBC selle ideega minu juurde tuli, tundus väljakutse minu jaoks õige. Olen ülimalt põnevil ja soovin, et mu rahvas mind toetaks,» kommenteeris laulja.

Humperdinck - õige nimega Gerry Dorsey - oli 1960. ja 1970. aastatel üks populaarsemaid lauljaid. Tema hittide hulka kuuluvad näiteks «Release Me», «The Last Waltz» ja «Quando Quando Quando».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles