Silver Laas: tänavused lood jäävad kõik «kummitama»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu finaal: hetked green-room'ist
Eesti Laulu finaal: hetked green-room'ist Foto: Jelena Rudi

Trafficu ninamees võib nüüd green roomis vabalt hinge tõmmata - «NASA» on lauldud ja nüüd jääb oodata vaid pinevat hääletusvooru.

«Pingelangus on, aga oleks ikka võinud pisut paremini minna. Enda hääle kuulmisega oli laval probleeme,» tunnistab Silver Laas.

«Atmosfäär saalis oli üllatavalt hea. Sellise suure publiku ees on oluliselt parem laulda, kui stuudios kaamerate ees.»

Silverit ükski teine Eesti Laulu finalist ei hirmuta. «Eestis on muusikute ringkond äärmiselt väike ja ma tunnen peaaegu kõiki neid inimesi. Mõned on lausa sõbrad. Isegi kui tahaks metsikult mingit intriigi punuda, siis pole see väga võimalik - see finaal on ennekõike sõbralik võistlus.»

Trafficu ninamees on veendunud, et Eesti Laulu finaali pääsesid õiged koosseisud. «Kahtlemata. Just ennist arutasin kellegagi, et tänavused lood enamuses jäävad kergelt n-ö kummitama. Järelikult mingi x-faktor on neis olemas. Väga tugev finaal.

Kui Traffic peaks oma looga pääsema Eurovisioonile, lubab Silver kindlasti mingit lavalist showelemendi muutust. «Vaatame tunni aja pärast. Kui tõesti nii läheb, siis teeme laval midagi vägevat!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles