Olavi Pihlamägi: Lenna ja Oti esitused olid briljantsusest kaugel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Pihlamägi
Olavi Pihlamägi Foto: Peeter Langovits

«Näha oli, et nad olid mõlemad ikka väga-väga närvis, ja seetõttu ei saa kummagi puhul briljantsest esitusest rääkida,» hindab Eesti üks kauaaegsemaid Eurovisiooni-spetsialiste Olavi Pihlamägi Eesti Laulu kahe suurfavoriidi Lenna ja Oti laupäevaseid esitusi finaalis.

«Kindlasti polnud eilne päev neile kummalegi esituse poolest parim,» ütleb ta, kuid lisab, et on väga rahul, sest mõlemad tema suured lemmikud jõudsid superfinaali, kirjutab Õhtuleht.

«Õnnetus on muidugi see, et ka leedukad valisid samal päeval eurolaulu ja sealt tuli ka väga hea poiss, kes hakkab meie Otiga Bakuus võistlema.»

Eurovisioni kodulehel kommenteeritakse juba, et teises poolfinaalis, kus Eesti esineb, on nii palju ballaade, et Ott jääb nende hulgas liiga nõrgaks. «Ei, ta ei jää nõrgaks, sest kõik asjad pole ju sugugi paigas - ainult laulu põhjal on liiga vara veel otsuseid teha,» arvab Pihlamägi, et kindlasti mängib oma osa ka lavastuslik pool.

Pihlamägi tunnistab, et on mitu korda mõelnud, miks otsustas Ott Eurovisionile minna ilma klaverita. «Ma saan aru, et tal on nii kergem laulda. See on tema otsus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles