Helen Sildna: Oti loos on värskust vähe

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Sildna
Helen Sildna Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

«Hoolimata Oti kuulama sundivast ja veenvast esitusest ja ka loo ilusast sõnumist, puudus selles loos minu jaoks originaalsus ja värskus,» põhjendab žüriiliige Helen Sildna, miks sai Oti võidulugu temalt vaid kaks punkti. «Seda tüüpi ballaade on perfektses esituses eri riikides juba aastakümneid ette kantud.»

Siiski peab Sildna Ott Leplandi tugevaks ja veenvaks artistiks, kelle professionaalse soorituse peale võib ka miljonite televaatajate pilgu all kindel olla. «Otile artistina hoian ma pöialt, tema töökus ja pühendumus on imetletavad,» ütles naine Õhtulehele.

Mis puutub küsimusse, kas klaveriga või ilma, siis siin on Sildna kindel, et kui artist tunneb, et ta saab publiku ja televaatajaga parema kontakti vahetult publiku ja kaamera ees seistes, siis peabki nii olema.

«Artisti enesekindlus sõltub ju tema enesetundest laval - kui ta tunneb, et valitseb lava sel moel paremini, siis peabki ilmselgelt nii olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles