Tenfold Rabbiti laulja on hõivatud mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laulu teine poolfinaal. Pildil: Andres Kõpperi bändikaaslane kätlemas Margot Vaaderpassi.
Eesti Laulu teine poolfinaal. Pildil: Andres Kõpperi bändikaaslane kätlemas Margot Vaaderpassi. Foto: Jelena Rudi

Kahjuks peavad neiud hetke kuumimast lauljast, Eesti Laulu konkursi suurest üllatajast Tenfold Rabbiti lauljast Andres Kõpperist (21) suu puhtaks pühkima, sest see mees on võetud.

Õnnelikuks väljavalituks, kes võib iga kell kuulda elavas esituses rabbitite «Oblivioni», on Andrese kooliõde Gustav Adolfi Gümnaasiumist Margot Vaaderpass (21), kes õpib Hispaanias Barcelonas moekunsti, kirjutab Kroonika.

«Margot on väga õnnelik selle üle, et mu pikad töö- ja öötunnid on ennast ära tasunud - ta elab mulle väga kaasa,» kiidab Kõpper kallimat.

Margot on Eesti Laulu teises finaalis valvsalt Kõpperi kõrval, mitmel korral temaga ka ETV ülekande ajal kaadrisse jäädes.

Margotil tasub Andresel silma peal hoida, sest õrnema soo kiidusõnu ja ohkeid, kui «nunnu ja armas see Kõpper ikka on», oli kuulda juba ka ETV koridorides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles