Euroloo autoril Aapo Ilvesel jääb Bakuusse sõitmata?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi loo "Kuula" sõnade autor Aapo Ilves.
Ott Leplandi loo "Kuula" sõnade autor Aapo Ilves. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Tänavuse Eesti euroloo sõnade autor Aapo Ilves pole kindel, et tal õnnestub koos võidutiimiga Bakuusse sõita.

«Õhus on selline inetu võimalus, et võib-olla osutub sõnade autor korraldajatele liialt vähetähtsaks persooniks, kelle pealt saab kokku hoida. Samas oleks viisakas ka sõnade autor kaasa võtta,» rääkis luuletaja ja muusik Aapo Ilves intervjuus Õhtulehele.

ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normeti sõnul pole ERRi eelarves paraku Ilvese kaasa võtmiseks raha ette nähtud. «Me võime ju naljaga pooleks öelda, et Eurovisiooni komandeering on auhinnareis, aga tegelikult on see kahenädalane töö - valmiskirjutatud muusikanumbri pidev harjutamine ja lihvimine. Laulu autorid ei saa selles etapis enam midagi lisada,» selgitas Normet Elu24-le.

«Muidugi on loominguliste inimeste jaoks tohutult oluline maailma näha ja resideeruda erinevates kultuurides. Kuid paraku pole ERRi eelarves loomeinimeste reiside jaoks ette nähtud kulurida, sest see pole meie põhitegevus,» lisas Mart Normet ja täpsustas, et õnneks on Aapo Ilves asunud lisarahastust otsima ning avaldas lootust, et mees selle ka leiab. 
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles