Aapo Ilves Eurovisioonist: ilmselt jõuan siiski Bakuusse ETV arvel kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks pead ikka kaks pead: Ott Lepland (vasakul) ja Aapo Ilves sõidavad ühise pingutuse tulemusel Aserbaidžaani Eurovisiooni võistlusele.
Kaks pead ikka kaks pead: Ott Lepland (vasakul) ja Aapo Ilves sõidavad ühise pingutuse tulemusel Aserbaidžaani Eurovisiooni võistlusele. Foto: Jelena Rudi

Eestit Eurovisioonil esindava loo «Kuula» sõnade autori Aapo Ilvese teade, et rahvusringhääling võib jätta tema tagasihoidliku isiku kokkuhoiu eesmärgil Bakuusse lähetamata, riivas paljude õiglustunnet.

Eesti Eurovisioni-delegatsiooni juht, ETV meelelahutussaadete toimetuse juhataja Mart Normet kinnitas pühapäeval Elu24-le, et Ilvese kaasavõtmiseks neil raha pole. «Paraku pole ERRi eelarves loomeinimeste reiside jaoks ette nähtud kulurida, sest see pole meie põhitegevus,» teatas Normet, kuid avaldas lootust, et Aapol õnnestub sinna sõita omal käel.

Esmaspäeval kella 15.30 paiku nentis Aapo Ilves, et viimaste tundide jooksul on tõenäosus, et tema sõit Aserbaidžaani Eurovisionile ikkagi teoks saab, märksa suurenenud: «ERR seda veel ametlikult kinnitanud ei ole, kuid ilmselt ma siiski jõuan sinna lõppkontserdi ajaks ETV arvel kohale.»

Ilvese arvates võib kokkuhoiupoliitika põhjusi otsida Eurovisiooniga seotud tegelaste tagatubadest, kus masu saabudes võeti vastu otsus, et kohale lähetatakse vaid lavajõud ehk esinejad, üks autoritest ja ETV inimesed, kelleks viimasel ajal on olnud kas lauljad laval ise või Sven Lõhmus, kes on nii või teisiti tiimi kuulunud.

Kuna tänavune Eurovisioonil esinejate koosseis on väga väike ning kokku hoiti ka šõu pealt, siis Aapo arvates pahandas selline säästupoliitika avalikkuse lihtsalt ära. Mees leidis, et ERR on kokkuhoiuga ehk tõesti veidi liiale läinud, kuna tiimi ei kuulu tema info kohaselt isegi meigikunstnikke või kostümeerijaid ning kõik tehakse niigi sisuliselt põlve otsas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles