Mis aitaks Väikest Otti taltsutada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Andres Putting (EBU)

«Hüvasti, Väike Ott!» hõiskas Eesti meedia, kui Ott Lepland esitles uut ülikonda, mis talle Baltika moedisaineri Antonio käe all spetsiaalselt Eurovisioonil esinemiseks õmmeldi - Bakuus esimeses lavaproovis aga tõstis Väike Ott taas pead.

Nimelt sai see ülikond pärast seda, kui Ott Lepland Eesti Laulu võitis, suure tähelepanu osaliseks, sest tolle esinemise aegsetest kaks numbrit väiksematest pükstest kippus tema meheuhkus välja paistma, kirjutab Õhtuleht.

Ent uued ja avarama lõikega ülikonnapüksid ei taltsutanud Väikest Otti kuigivõrd.

Mis nõu oskavad anda asjatundjad, kuidas Väikest Otti tähtsal hetkel vaos hoida - Eesti üks teenekamaid meesterätsepaid Marco Lerman, kes ülikondi õmmelnud juba üle 40 aasta, väitis, et tema pole oma hiigelpraktika jooksul küll säherduse probleemiga kokku puutunud: «Vanasti oli tõesti komme, et küsiti otse, kummas sääres püksikandja oma väikemeest kannab. Tavaliselt oli vastus: vasakus. Võib-olla tegi ka mõni Kiire järglane seepärast pükste vasaku sääre pisut avarama, ei tea. Oti praegust pilti pole ma küll näinud, aga hoiatan, et päriselus võib asi veel hullem olla. Pilt ilustab alati ja tasandab möödalaskmisi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles