Iris: ma nutsin rõõmupisaraid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iris of Belgium performs her song "Would You?" during a rehearsal for the finals of the Eurovison Song Contest in Baku, May 21, 2012. REUTERS/David Mdzinarishvili (AZERBAIJAN - Tags: ENTERTAINMENT)
Iris of Belgium performs her song "Would You?" during a rehearsal for the finals of the Eurovison Song Contest in Baku, May 21, 2012. REUTERS/David Mdzinarishvili (AZERBAIJAN - Tags: ENTERTAINMENT) Foto: DAVID MDZINARISHVILI/REUTERS

Eurovisioonil Belgiat esindav Iris rääkis intervjuus Postimehele, et Eurovisioonile jõudmine on unistuse täitumine ja imeline kogemus.

Irise sõnul sai ta kutse Eurovisioonil osaleda ootamatult, kuid ta oli kohe nõus.

«Ma ei suutnud uskuda, kui mind valiti Belgias parimaks, ma nutsin rõõmupisaraid,» meenutas ta.

Irise väitel on ta Eurovisiooni alati jälginud ja võistlusi isegi salvestanud, et hiljem laule omaette laulda.

«Sellele võistlusele jõudmine on unistuse täitmine. 17-aastase tüdruku jaoks võimas kogemus, ma naudin sellest igat sekundit, sest muusika on mulle väga oluline,» kirjeldas ta.

Tänavusel võistlusel lootab Iris jõuda finaali, kuid veelgi olulisem on kogemust nautida.

«Tänavune tase on väga kõrge,» hindas ta konkurente. «Väga palju erinevaid laule: aeglastest lugudest väga kiireteni. Minul kindlat lemmikut veel pole.»

Belgia esineb Eurovisiooni esimeses poolfinaalis, mis toimub 22. mail. Otseülekanne algab ETVs kell 22 ja loomulikult toob sündmuste käigu teieni Postimehe portaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles