Horoskoop: Ott, aeg on särada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Leplandi esinemine Eurovisiooni teise poolfinaali kolmandas proovis.
Ott Leplandi esinemine Eurovisiooni teise poolfinaali kolmandas proovis. Foto: Martin Šmutov

Horoskoobiportaali http://www.cafeastrology.com kohaselt on maikuu Sõnnide jaoks ideaalne, sest just siis on aeg särada. Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel esindav Ott Lepland on sündinud 17. mail ehk ta on sündinud Sõnni tähtkujus.

«Mais on aeg särada, kallis Sõnn, kuid mitte uute ideedega tegelema hakata. Uuri ja soenda neid ideid ning alusta nendega juulis. Romantiline pool liigub edasi kiired ja stimuleerivas hoos. Kellegi või millegi jahtimine tuleb sulle loomulikult,» võetakse portaalis sõnni kuu kokku.

Horoskoobi kohaselt on Sõnnil alates 10. maist sees väga hea hoog, sest just siis on aeg, et teistele endast hea mulje jätta ning võtmesõnaks on spontaansus. Lisaks kiirgab Sõnn siis enesekindlust.

Väidetavalt on alates 10. maist Sõnnil võimalus teha midagi täiesti uut, sest see on väljakutsete jaoks suurepärane aeg.

«Tähelepanu on sinul ja sinu oskusel teisi juhtida, seega tee seda hästi. Võta ette samme, et parandada muljet, mida sa teistele endast annad, on aeg enda tee rajamiseks,» kirjutatakse portaalis.

http://shine.yahoo.com kirjutab aga, et 19. ja 20. mai paiku tunneb Sõnn ennast eriti hästi, sest ta on saanud nautida värsket õhku, treeninguid ja väga palju positiivset tagasisidet ning armastust.  24. ja 25. mai paiku ei tohi Sõnn aga unustada, et rõõm on vaatenurga küsimus.

«Anna endast kõik, et end toetada,» kirjutatakse portaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles