Olavi Pihlamägi: meie saatus on täna Balkanimaade kätes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olavi Pihlamägi
Olavi Pihlamägi Foto: Peeter Langovits

«Meie poolfinaalis on pea kõik Balkani riigid kobaras koos ja mõttetu on loota, et nende maitsed ei ühine ja nad üksteise poolt ei hääleta,» ütleb Eurovisioni asjatundja Olavi Pihlamägi murelikult. «Õnneks meeldivad neile ballaadid ja see võib pöörata asja meie kasuks.»

«Kuigi Eurovision tegi muutusi ja hakkas maid poolfinaalidesse jaotama regionaalse tasakaalu põhimõttel, on nad sel aastal pannud ikka nii mööda, kui vähegi saab - meile sattus väga ebaõnnestunud poolfinaalikooslus!» kurdab lauluvõistluse eksperdina tuntud raadiohääl Olavi Pihlamägi Õhtulehes.

Esimeses poolfinaalis oli ainus jugoriik Montenegro, täna õhtul võistleb kuus Balkani maad või endist Jugoslaavia liiduvabariiki.

«Kes võivad meile punkte anda - kindlasti Leedu, Norra ja Rootsi. Oleme saanud aja jooksul väga hästi punkte Ukrainalt, aeg-ajalt isegi Valgevenelt, suhteliselt hästi on meisse suhtunud ka Bosnia & Hertsegoviina, Inglismaa ja Prantsusmaa võivad meile hääli anda, Saksamaa pole meid millegipärast eriti armastanud,» arutleb Pihlamägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles