Video: pettunud britid enam Eurovisioonil ei võistle?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa, Engelbert Humperdinck
Inglismaa, Engelbert Humperdinck Foto: DAVID MDZINARISHVILI/REUTERS

Eesti artistid on näinud Eurovisioonil nii paremaid kui halvemaid aegu. Sellest hoolimata püütakse igal aastal taas endast parim anda. Britid ähvardavad aga, et nemad ei pruugi võistlusest enam osa võtta.

Inglismaa on Eurovisioonil põrumisest nii pettunud, et tulevikus ei pruugi tippartistid enam riiki esindada, vahendab Reporter.ee.

Engelbert Humperdinck esitas Aserbaidžaanis loo «Love Will Set You Free», mis teenis kõigest 12 punkti ja jäi eelviimasele kohale.

Laulja oli kehvast tulemusest nii nördinud, et ei ilmunud isegi kontserdijärgsele peole. Mees ise oli enne lõppvõistlust veendunud, et koht esiviisikus peaks olema kindlustatud.

Kehvas tulemuses süüdistatakse seda, et Humperdinck pidi lavale astuma esimesena, mis olevat meelde jäämiseks halb variant. Teisalt arvatakse, et laul oli liiga vanamoeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles