Reet Linna saatnuks Eurovisioonile «Ice-cold Story»

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Linna
Reet Linna Foto: Peeter Langovits

Lauljanna ja saatejuht Reet Linna saatnuks Eurovisioonile Eestit esindama Iiris Vesiku, konkursi võiduloo «Leto svet» edu osas on ta aga kõhkleval seisukohal.

«Põhimõtteliselt jäin rahule, aga tulemusega ei jäänud,» kommenteeris Linna eileõhtust Eurovisiooni finaalsaadet ja lisas, et laulude tase oli varasemate aastatega võrreldes kõrgem.

Oma hääle andis Linna Iiris Vesiku laulule «Ice-cold Story». «See oli muusikaliselt nii hea lugu, nii hea seadega, täiesti uus tase Eurovisooni rokkmuusikas. Muusikainimesena on mul kahju, et see lugu ei võitnud,» ütles lauljanna.

Birgit Õigemeele laulu «365 days» kohta arvas Linna, et tegu oli imeilusa hästi lauldud looga ilusa inimese esituses. «Birgiti loo miinus oli aga see, et see oli kümne aasta tagune «Titanic»,» tõi lauljanna paralleele menufilmis kõlanud Celine Dioni ballaadiga.

«Leto sveti» suhtes jäi Linna äraootavale seisukohale: «Nalja on viimastel aastatel Eurovisioonil palju tehtud, aga kas ajastus on õige? Siit vaadates tundub, et on, kuid idabloki maitset ei oska kunagi ette aimata.»

«Tähelepanu võidavad nad kindlasti,» ütles Linna, kelle arvates on Kreisiraadio trio märkimisväärne selle poolest, et tegu on erudeeritud ja omal alal tuntud meestega, kellele pole võit üldse oluline. «Olen kõhkleval-kahtleval seisukohal. Kui nali kohale ei jõua, võime põruda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles