Reporter.ee: «Leto sveti» tantsutüdrukud võtavad Eurovisiooni huumoriga

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreisiraadio euroloo «Leto Svet» tantsutüdrukud
Kreisiraadio euroloo «Leto Svet» tantsutüdrukud Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eesti tänavuse eurolaulu «Leto svet» taustatantsijad suhtuvad laulukonkurssi huumoriga ja kiidavad Kreisiraadio meeste naljasoont.

«No lihtsalt nad helistasid meie treenerile ja ütlesid, et tahavad tantsijaid. Ja siis valisid meid välja, sest me sobiksime nende teemasse hästi,» rääkisid neiud pärast eileõhtust Eurovisiooni eelvooru Reporter.ee’le.

Tüdrukute sõnul olid nad idee üle kohe põnevil ja pidasid seda väga heaks. «Ja hullult nalja sai sellega, proovid olid nii lõbusad lihtsalt. Nad on nii vaimukad vennad, et täiesti uskumatu,» kiitsid nad Kreisiraadio triot.

Neiude sõnul võtavad nad laulukonkurssi huumoriga ja teevad lihtsalt seda, mis neile meeldib. «Leto sveti» ootab nende hinnangul lõppvõistlusel edu, kuna show’d ja nalja sisaldavad lood meeldivad rahvale alati.

Võitu lubasid tantsutüdrukud tähistada pidutsedes. «Paneme täiega hullu «Leto sveti» saatel!» lubas üks neist reporterile.

Vaata reporter.ee videolugu siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles