Välismaalased materdavad Eesti eurolaulu

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurolaulu «Leto svet» meeskond
Eurolaulu «Leto svet» meeskond Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eurovisiooni fännide kodulehel esctoday.com Eesti rahvusliku eelvooru võidulugu «Leto svet» kommenteerivad välismaalased leiavad, et tegu on halva ja üldse mitte naljaka lauluga.

Järgnevad arvamused pärinevad «Leto sveti» võidust rääkiva artikli kommentaariumist.

Eesti laulule loodetakse nulliringi

«Tavaliselt ei soovi ma ühelegi laulule õhtu lõpuks punktideta jäämist, nii et see on esimene kord. «Leto svet» on muusikaline katastroof ja üldse mitte naljakas. Palun lõpetage selle häbiväärsuse kõrvutamine suurepärase Verkaga. Temal oli laul, idee ja selge camp-stiil,» kirjutab varjunime togravus ceterum taha peituv kasutaja. «Kreisiraadio laul on kohutavalt häiriv ja näitab halba maitset. Mitte midagi enamat. Vabandust, Eesti,» lõpetab pahane kommentaator.

Kasutaja Titus Balan iseloomustab Eesti laulu lühidalt: «Suur p**k, lihtsalt õudne. Ja üldse mitte naljakas.»

«Eile õhtul hääletas palju kurte inimesi. Mu kõrvad valutavad selle kuulamisest. Vabandust, Eesti, aga see ei võida ja loodetavasti saab poolfinaalis null punkti,» pahandab kommentaator nimega Olivia Newton John Fan.

Mazarra Mazerati nime kandev kommenteerija kurdab: «Jumal küll, mu kõrvad valutavad!!! See serbia keel on täiesti seosetu! Saan aru, et midagi seoses koogiga? Kui see edasi pääseb, kaotan igaveseks usu Eurovisiooni!»

«Eesti saadab Serbiasse Eurovisiooni ajaloo HALVIMA laulu. Mul on neist kahju,» kirjutab David Lindströmi nimeline kommenteerija. «Võitja on naljanumber. Ma sain nii vihaseks, et panin teleri kinni. Kohutav! 0 punkti!!!»

«Milline P**AHUNNIK!!!»

«Jep, ka mina eemaldan Eesti parimate Eurovisioonimaade nimekirjast. Nad on nii mitu aastat p***a saatnud, et ma olen tüdinud ootamast Vanilla Ninjat või midagi muud head. Jälle kordus vana lugu: eestlastel oli väga heal tasemel võistlus kohutava võitjaga. Tundub, et nad lihtsalt ei suuda õiget lugu valida,» kirjutab Bg Ivanov.

«Kas see on serbia keel? Mulle tundus, et tundsin ära sõna «svet». Kui hale. Ja me peaksime mõtlema, et see on naljakas,» arvab kasutaja w s.

«Milline P**AHUNNIK!!! Asjad lähevad iga aastaga aina hullemaks!!!» kurdab Paul Z.

Kuid leidub ka üksikuid positiivseid arvamusi. Näiteks kirjutab Nekaminesvane: «Ka mulle ei meeldi see laul, aga kas igav ballaad oleks parem? Ei, ei, ei… Sellise looga on Eestil paremad šansid.»

Eesti laul avaldab muljet ka Miloš H’le, kes kirjutab: «Ma armastan «LETO SVETI»! 12 punkti Tšehhist, see on kingitus Eesti mulluse ühe punkti eest «Kabátile».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles