Eurovisiooni fänniklubi president on Pajusaares pettunud

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Paberit 2006. aasta Eurovisiooni pressikeskuses
Martin Paberit 2006. aasta Eurovisiooni pressikeskuses Foto: orkut.com

Eurovisiooni Eesti fänniklubi president Martin Paberitile isiklikult tolategemine ei meeldi ning hea meelega oleks ta näinud Eurovisioonil Eestit esindamas hoopis Iiris Vesikut.

«Minu esimene valik oli Iris, ja Birgiti lugu oli ka hea,» rääkis Paberit Elu24-le.

«Üldiselt öeldes on arvamused kahte lehte – pooltele meeldib ja pooltele mitte,» kommenteerib Eurovisiooni fännide esindaja fännide suhtumist Eesti võiduloosse «Leto sveti». Paberit ise nimetab seda pullitegemiseks.

«Sellel laulul ei ole sõnade poolest saadetud sõnumit,» on noormees nördinud. Ka Priit Pajusaares on Paberit pettunud: «Ta võiks ikka vähegi kvaliteetsemat muusikat teha.»

Kreisiraadio menu kohta oskab noormees vaid pakkuda niipalju, et võib-olla mängis rolli see, et nad on viimasel ajal väga palju promo saanud. «Võib-olla on Eesti rahvas ära tüdinenud ja arvab, et selline ärapanemine garanteerib menu,» pakkus Paberit veel välja ühe võimaluse.

Eesti edu võimaluste kohta Eurovisioonil ütleb fänniklubi president vaid, et see on ettearvamatu, kas läheb väga hästi või väga halvasti. Vaadates eelnevaid Eurovisioone, oskab Paberit välja tuua nii positiivseid näiteid kui ka täielikke läbikukkumisi.

«Välismaa kommentaarid on pigem negatiivsed,» räägib Paberit välismaa fännide tagasisidest. Kõigest hoolimata loodab Eurovisiooni Eesti fänniklubi president, et Eestil läheks hästi.

«Aga tunne ikka ei ole see kui oleks hea laul Eurovisioonile läinud,» lisab Paberit lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles